O nama

Saznajte nešto više o nama

Tko smo mi?

360 ISTRIA je specijalizirana tvrtka u poslovanju sa nekretninama kao i poslovima razvoja i provedbe građevinskih projekata. Do sada steknuto iskustvo, baza kooperanata i partnera, omogućilo nam je da našim klijentima pružamo usluge projektnog managementa i poslovanje sa nekretninama stambene, komercijalne, trgovačke ili turističke namjene.

Prednosti korištenja usluga tvrtke 360 Istria osim iskustva u poslovanju sa nekreninama, razvoju i provedbi građevinskih projekata stoji i u uhodanim odnosima sa tijelima lokalne zajednice (uredi za izdavanje potrebnih dozvola i suglasnosti) koji sudjeluju na projektu, što omogućava proaktivnu reakciju.

Zato smo kroz naše usluge odlučili objediniti te ponuditi Vam cjelovita rješenja bilo da ste investitor, da kupujete, prodajete ili gradite svoj dom ili prodajete postojeći radi izgradnje novoga, kojeg ćemo skrojiti po Vašim željama. Pri tome u svim fazama poslovanja vodimo brigu o Vama i sa pravnoga aspekta nudeći pravnu podršku i savjetovanje putem naših partnera kako bi svi procesi poslovanja protekli u najvećoj sigurnosti.
 

Usluge koje nudimo

"Upoznajte nas te dopustite da Vas iznenadimo"

Prodaja nekretnina

Posredovanje u prometu nekretninama sa pravnom podrškom

Projektni menadžment

Savjetovanje, razvoj i izvođenje projekata u graditeljstvu

Usluge oglašavanja

Marketing i oglašavanje za bržu prodaju nekretnina.


OPĆI UVJETI POSLOVANJA
POLITIKA PRIVATNOSTI
UVJETI KORIŠTENJA