Sve usluge

Kupcima

Našim kupcima nastojimo ponuditi svakog dana sve opširniju i detaljniju bazu podataka nekretnina cijelog Istarskog poluotoka te u daljnjim fazama razvoja tvrtke i ostatak Hrvatske obale i otoka. Kako volimo reći da je tržište nekretninama živo plasirati ćemo Vam korisne informacije i ideje, obavještavati o novim trendovima u svijetu nekretnina, ažurirati bazu novih nekretnina na tržištu, sve to kako biste mogli donijeti najbolju odluku za svoju investiciju ili budući dom. Kako tokom tog putovanja ne biste bili sami prati Vas vaš partner 360 Istria.

Pogledajte našu ponudu!

 

Prodavateljima

Prodajete svoju nekretninu ili razmišljate o tome gledajući kako tržište donosi pogodan trenutak za prodaju, dopustite nama da sudjelujemo u Vama jednako bitnom procesu jer nama su klijenti i njihove potrebe jednako bitne bilo da prodajete ili kupujete nekretninu. 360 ISTRIA nakon što nas odaberete osim što postaje Vaš prodajni agent postaje i marketinški agent kako bi oglašena nekretnina bila prodana u najkraćem roku uz postignutu najveću moguću cijenu. Nakon potpisanog ugovora o posredovanju i adekvatno određene cijene nekretnine započeti ćemo oglašivačku i marketinšku kampanju 360 ISTRIA CREATES, pružiti ćemo visokokvalitetne fotografije, video zapise, 360° virtualne šetnje te 3D rendere ukoliko se radi o projektu, koje ćemo plasirati putem naše optimizirane platforme za nekretnine, oglašavanjem na vodećim domaćim i stranim portalima za nekretnine, u društvenim medijima, email kampanjama te putem tiskarskih reklamnih materijala kako bi nekretnina bila maksimalno eksponirana te usmjerena direktno ka novim kupcima.

Kontaktirajte nas!


Investitorima

Ukoliko gradite objekte namijenjene daljnjoj prodaji ili ste u ulozi investitora u svoju budućnost te gradite vlastiti dom, za Vas smo oformili poseban odjel zvan 360 ISTRIA URBAN kojim Vas pratimo od početne faze razvoja i to sa detaljnim analizama troškova te izrada financijskog plana (mogućnost pronalaska izvora sufinanciranja kao i uloga vlastitih sredstava) sa troškovnicima i projektima kao i pomoći oko ishodovanja dozvola i suglasnosti neophodnima za realizaciju projekta. U fazi izvođenja pratimo Vas sa svim građevinsko-obrtničkim i instalaterskim radovima, naposljetku i ono najbitnije tu smo uz Vas i nakon useljenja sa budućom podrškom i našim uslugama kao i garancijom izvedenih radova. Također ukoliko prodajete izgrađeni objekat/te, da li nakon gradnje ili u fazi pretprodaje za Vas putem odjela 360 ISTRIA CREATES brendirati ćemo projekat te osmisliti makretinšku i prodajnu kampanju za što efikasniju prodaju. Kako smo i samo više puta prošli kroz proces investicija znamo koliko je to složen i zahtijevan posao. Stoga razumijemo Vaše potrebe bolje od većine naših konkurenata te stojimo na raspolaganju.