360 Istria Urban

Naše usluge

"Jer mi kreiramo ideje iz temelja"


360 Istria Urban

360 ISTRIA kreirala je posebni odjel nazvan 360 ISTRIA URBAN -3B, odnosno development odjel koji je namijenjen savjetovanju, razvoju i izvođenju projekata u graditeljstvu i to komercijalne, trgovačke, turističke ili stambene namjene. 360 ISTRIA URBAN -3U je skupina visoko kvalificiranih pojedinaca okupljenih oko jedne ideje „ kako stvari učiniti boljima“. Pružamo razvojnu a ukoliko je riječ o investiciji namijenjenoj prodaji također marketinšku 360 ISTRIA CREATES – 3C i prodajnu ekspertizu kako bi zadovoljili sve potrebe naših klijenata. Kako smo u više navrata napomenuli pratimo Vas od početne idejne faze pa sve do završne faze prodaje ili useljenja.

"U nastavku proces kojim zajedno prolazimo do ostvarenja Vašeg sna."

 

Savjetovanje

Upoznavanje sa investitorom, njegovim željama, ciljevima i zahtjevima te tehničko savjetovanje, kalkulacije i procjena rizika.

"Sa zadovoljstvom ćemo Vas ugostiti i savjetovati u Istri"


Razvoj

- Pronalazak adekvatnog zemljišta ili objekta za ulaganje, detaljna analiza troškova te izrada financijskog plana sa troškovnicima i projektima kao i pomoć investitoru oko ishodovanja dozvola i suglasnosti neophodnima za realizaciju projekta

"Jer mi kreiramo ideje od temelja"


Izvođenje

Priprema projekta i upoznavanje investitora sa svim sudionicima u projektu ujedno i našim partnerima bez kojih to ne bi bilo moguće:

"Arhitektonski i projektni uredi, geodetski uredi, izvođači građevinskih radova, Izvođači hidrotehničkih instalacija, elektroinstalacija, termo-tehničkih instalacija, obrtnički radovi, stolarski i bravarski radovi te ostalih radova uključeni u fazi gradnje do gotovosti objekta, također i izvođači zemljanih radova i hortikulture sve to popraćeno stručnim nadzor u toku izvođenja."


GARANCIJA

Naša obaveza je Vaša daljnja podrška, građeno da traje, stoga dajemo garanciju na izvedene radove te pružamo buduću podršku sa našim uslugama.

"Gradimo čvrste temelje za dugoročnu suradnju"