Kupci i prodavatelji

Prednosti agencije

Kao vaši predstavnici, agencija za nekretnine, možemo spriječiti moguće pogreške u procesu kupoprodaje ujedno zastupati Vaše osobne i financijske interese. Pored toga kvalitetna agencija potencira izloženost Vaše nekretnine na tržištu kroz razne oblike marketing oglašavanja za što efikasniju prodaju, što zahtijeva iskustvo, financije i potrebne kompetencije.

"Kupujete ili prodajete nekretninu odaberite agenciju, odaberite 360 Istria!"


Optimizirana web stranica

Jedne od najučestalijih internet pretraga u svijetu su one za nekretninama. Diljem svijeta ljudi pretražuju nekretnine putem najboljih svjetskih pretraživača i platformi stoga mi ulažemo veliki trud, znanje i sredstva za SEO optimizaciju naše platforme za nekretnine kako bismo postigli što bolju prisutnost te rangiranost prilikom svake Google pretrage za nekretninama.


Visokokvalitetne fotografije

Neka naša fotografija priča samo najbolje priče

"Budući da je svaka nekretnina jedinstvena naši profesionalni fotografi specjalizirani za arhitektonsku fotografiju prikazati će ju u najboljem svjetlu I potaknuti emocije."


Video nekretnina

Širimo vidike i usmjeravamo pozornost baš na Vašu nekretninu sa našim aerofoto snimkama i video produkcijom.


360° virtualne šetnje

- Najinteraktivniji način oglašavanja. Tehnologija se brzo kreće a mi nastojimo se kretati još brže zato neka Vaša nekretnina bude korak ispred ostalih.

"VIRTUALNE ŠETNJE. Javite se za snimanje"


Promo Materijali

Kako bi određene nekretnine plasirali na tržište te usmjerili točno planiranoj klijenteli i postigli što efikasniju prodaju, uz digitalne reklamne materijale koristimo i tiskane reklamne materijale te popraćeno positioning strategijom oglašavanja koja traži dodatne napore i znanje želimo stvoriti što veću prisutnost na tržištu.


Oglašavanje na vodećim domaćim i svjetskim portalima


Email kampanje

Uz pomoć velike baze kontakata i interaktivne kampanje koja se uvelike razlikuje od klasične e-pošte postižemo bolju učinkovitost te nastojimo zadržati postojeće I doprijeti do novih klijenata.


Socijalne mreže

Vaš pogled u svijet najboljih nekretnina u Istri I ostatku Hrvatske.

"Neka naše oči postanu Vaše oči."


Eventi

Želja za usvajanje novih znanja, vještina i poznanstava usmjerava nas da posjećujemo sajmove nekretnina kako bi vidjeli da li radimo ispravno svoj posao te ujedno i prezentirali Vašu nekretninu većem volumenu ljudi.