Investitori

Istraživanje tržišta, podaci i cijene

Od ključne je važnosti napraviti ispravnu analizu tržišta nekretnina od analize cijena pa do demografskih podataka i kulturnih trendova kako bi Vaša nekretnina bila pozicionirana na tržištu prema stvarnim potrebama budućih kupaca te na određenoj mikro lokaciji što pospješuje i ubrzava prodaju. Kroz cijeli proces Investicije pratimo Vas sa izvještajima te daljnjim analizama kako bi sve prošlo pod strogim nadzorom za što efikasniju realizaciju projekta.


Brendiranje projekta

Želja nam je Vama kao investitorima uštediti novac i vrijeme jer više ne morate koristiti usluge drugih tvrtki ili agencija za kreiranje marketinškog programa odnosno brendiranja Vašeg projekta. Surađujući sa arhitektima, dizajnerima i projektantima pomažemo u stvaranju identiteta-brenda projekta ujedno i prodajnih elemenata koji se zatim pojavljuju u marketinškim strategijama za što efikasniju prodaju. Bitno je donijeti pravu strategiju za svaki projekt i postaviti jedinstveno pozicioniranje na tržište kako bi se stvorila privlačnost projekta i na kraju sama prodaja.


3D Vizualizacija

3D rendere za Vaše projekte plasirati ćemo putem naše optimizirane platforme za nekretnine i putem oglašivačkih platformi i medija, sve u cilju povećanja vrijednosti projekta.

"Cilj nam je brendirati Vaš projekat, plasirati na tržište te prodati premašujući očekivanja"


Arhitektonska fotografija

Kada želimo istaknuti točno ono što novi projekat nudi onda koristimo najbolje fotgrafe kako bi ispričali pravu priču putem fotografije te potaknuli emocije kod kupaca prikazujući blagodati za njih i njihove obitelji što novi projekat nudi.


Video Produkcija


Personalizirana web stranica

Ukoliko odaberete potpuni paket usluga uz marketinški plan prodaje dobivate i personaliziranu web platformu za prodaju Vašeg projekta. Nakon brendiranja i prikupljenih reklamnih materijala kreće izrada platforme te prodaja gdje kupci mogu vidjeti točne detalje budućeg projekta sa kvalitetnim fotografijama, tlocrtima, slikama, 3D vizualizacijama te opisima ugrađenih materijala i opreme te usmjeriti fokus samo na tu nekretninu, dok putem ostalih agencija nemaju mogućnost pregleda svih detalja i takve kvalitete što umanjuje mogućnost prodaje ali i samu vrijednost a sve zbog loše prezentacije.


Plasiranje projekta na tržište

Nakon završenog brendiranja projekta te pripreme svih reklamnih materijala kreće plasman i pozicioniranje projekta na tržište. Svaka nekretnina ili projekat uz adekvatno određenu cijenu kreće na tržište u pronalazak svog novog kupca što zapravo i je naš zadatak. Primjenjujemo adekvatnu prezentaciju i dostavljamo vaše projekte kupcima širom svijeta.


Od ponude do prodaje

Surađivat ćemo u svim segmentima te zajedničkim snagama odraditi kvalitetan posao kako bi svi sudionici procesa bili zadovoljni. Surađivati ćemo i sa vašim pravnim sustavom kako bismo pojednostavili kupoprodajne ugovore i proces izrade dokumentacije za što jednostavniju prodaju odnosno prodaju bez stresa. Koordiniramo i povezujemo sve elemente projekta kako bi postupak realizacije uvijek išao planiranim putem.