25.10.2023

Razvoj, razvoj i samo razvoj

   Svoju nastup na tržištu gradimo uz definiranje poslovnih ciljeva koji su prije svega dostižni ali isto tako dovoljno poticajni da se u sadašnjosti počinje raditi na njihovom razvoju i realizaciji. 
Postavljamo ciljeve koji ne samo da su dostižni, već stvaraju uspjeh za cijelo okruženje i zadovoljstvo svih sudionika projekta.
Sve to je moguće jer pažljivo razvijamo svoje poslovanje kako bismo ga učinili produktivnim. Poslujemo s uvjerenjem da jedino kroz stalni razvoj možemo postići očekivane rezultate. Osiguravamo osobni razvoj i usavršavanje kako bismo bili dorasli svakom zadatku, stalni razvoj i unaprjeđenje tvrtke, te konačno, razvoj lokalne i regionalne zajednice u kojoj provodimo projekte. Uvijek imamo na umu da vlastite ciljeve ostvarujemo tek kada istovremeno postižemo i poslovne ciljeve naših klijenata i poslovnih partnera.

Na temelju tih uvjerenja realiziran je projekt Lesnina - Pula. Počevši od detaljnih analiza mikro-lokacije, analiza pravnog stanja zemljišta, pa sve do dobivanja potrebnih odobrenja i suglasnosti u suradnji s tijelima lokalne zajednice, stvorili smo neophodnu dokumentaciju potrebnu za pokretanje projekta od strane investitora.
Na kraju smo predstavili zemljište samim investitorima, koji nisu imali drugog izbora nego pristati. Tako je otvoren najmoderniji Lesnina centar u Hrvatskoj, upravo u našoj Puli, uz naš trud, zalaganje i pripremu.

Šta onda mislite da li je projekat koji je doveo do 150 novih radnih mjesta vrijedan pažnje i spomena?


Ako tražite najbolje nekretnine za svoje poslovanje, u našem portfelju nudimo raznolik izbor poslovnih nekretnina, od turističkih, komercijalnih/uslužnih, javno/društvenih do proizvodno-gospodarskih namjena. Kontaktirajte nas za ponudu!
(poslovne nekretnine nudimo na temelju upita)

Kako bismo svima pružili usluge, od 2021. godine proširili smo našu ponudu i na stambene nekretnine. Stoga, nemojte čekati, ostvarite brzu i kvalitetnu prodaju ili kupnju nekretnine, sve pod pažljivim nadzorom našeg pravnog osoblja kako biste bili potpuno zaštićeni tijekom ovog važnog procesa.

360 Istria nije obična agencija!